View Single Post
Vechi 10.12.2012, 16:21:06
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de N.Priceputu Vezi mesajul
Da, corupția. Dar problema e că în general ni se pare că ea e numai acolo, sus, la ăia mari. Ei, însă, au fost cândva mici, dar cu o mentalitate coruptă; care e o plagă a societății noastre. Cam toți suntem dispuși la mici compromisuri. Iar pe cele mai mari de obicei nu le facem doar pentru că n-avem ocazia.
Și așa ajungem de la politică la Evanghelie: pt. că dacă am lua-o în serios, atunci ne-am gândi la orice semen al nostru ca la noi înșine, făcându-i ce am vrea noi să ni se facă. De ce nu ținem seama de cuvintele Domnului nu știu.
În concluzie, aș spune că politica e așa cum e pentru că nu suntem un popor creștin în fapt.
La asta trebuie să lucrăm.

Asa este,ceea ce ne dorim sa vedem la scala macro,intai ar fi nevoie sa reconstruim la scala micro,individuala.Din pacate,insa,este mai comod sa arati cu degetul spre conducere facandu-i responsabili pe mai mari de ceea ce ni se intampla si asteptand ca schimbarea sa se produca de sus in jos.