[quote=AlinB;487352]Si daca se prezentau toti, sperai ...ce?
Ca PSD -ul o sa aiba majoritate absoluta, asta fiind echivalent cu binele tarii?[quote] - ce te face sa crezi ca eu sunt una dintre persoanele care iubeste PSD-ul? :)
Citat:
Absenteism la circul pseudo-democratic.
1000 matanii pe zi, cel putin.
Ar fi un inceput.
|
- esti simpatic :) ,apreciez simtul umorului,insa mi-as dori sa citesc uneori si lucruri mai consistente decat atat...
Citat:
In primul rand, daca nu ai ales, esti mai putin vinovat pentru ele (jocurile).
Altfel, iti meriti din plin soarta, doar tu ti-ai ales calaii.
Daca ar fi avut mai multi romani intelepciunea sa nu mearga la vot, poate o prezenta sub 50%, ar fi fost un semnal de alarma pentru politicieni.
Si anume ca prostii nu mai sunt atat de prosti, si nu o sa inghita tot ce urmeaza, si se pot astepta chiar la ceva mai rau decat lipsa la vot.
Dar deocamdata..mamaliga romaneasca si-a jucat in mare parte rolul asteptat, ca si inainte de '89 (ala cu explozia regizata).
|
Dupa cum am spus,prefer sa ma situez la nivelul pragmatic in astfel de situatii si desi stiu ca nu exista politician imaculat,i-am votat pe cei in care totusi am o speranta ca pot fi capabili sa duca barca mai departe.
Acum,insa,poate s-a inteles putin gresit...in ultima postare nu am discutat de ce unii au fost sau nu la vot,pana la urma,asta este,buna sau mai putin buna,fiecare avem dreptul la alegerea noastra.
Insa,am dorit si eu sa inteleg mecanismele rationamentului conform caruia a nu merge la vot este o solutie,asta in conditiile in care nu vorbim de o boicotare a alegerilor organizata,ci de o situatie in care se stie clar ca multi vor merge sa isi exprime votul,iar tu prin neparticipare,s-ar putea sa obtii exact efectul invers...