Citat:
Īn prealabil postat de UNNOOM
Astia sunt problema ta cand ti-e tie greu, nu faptul ca stai toata ziua pe net in loc sa faci ceva util pentru viata ta!
Astia-s cei mai periculosi. Se ascund si te pandesc dupa fiecare tufis. Vezi ca ai un mason ascuns sub pat si inca unu care e hacker si pandeste ce scrii pe aici! Trage jaluzelele la geam ca sa nu te impuste vreun lunetist (si el este un naiv cooptat la masoni)!
Care-s aia? Io nu am vazut nici unu! Poti sa dai nume?
E normal sa-si iubeasca tara... dar cum gasesti ii pe aia care nu o iubesc? Chiar si cei din UDMR o iubesc (acum depinde care tara)!
Trebuie sa-i sprijinim mai ales pe cei ca tine si Becali ca sa avem legi pentru omorarea homosexualilor ca in Uganda si pentru interzicerea avortului chiar si la femei care au ramas insarcinate in urma unui viol.
Sunt! Sunt!
Mi-e imi spui!
Mai ales la carciuma si pe net se discuta multe.
Chiar si un om inteligent mai posteaza cateodata un truism.
No ca aici chiar sunt multe de discutat. Daca ma apuc sa te ajut cred ca discutia nu se mai termina niciodata. Mai bine te las pe tine sa ne dez-dezinformezi si sa ne informezi.
|
UNOOM, frate, fie-ti mila de mine: nu mai pot de ras! Saraca mea diafragma... Dar si cata dreptate ai, dncolo de splendidul simt al comediei si umorului pe care se pare ca il detii!