View Single Post
Vechi 10.12.2012, 14:06:12
UNNOOM
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu Vezi mesajul
Ți-am demonstrat cu Scriptura că nu e vorba de un "scenariu stabilit de adventiști". În text nu se spune nimic despre "flash", ori "vulcani"; mai mult decât atât: nici măcar în pasajele din Marea Luptă pe care încerci să mi le bagi pe gât nu se pomenește de aiurelile acelea. Dar nu despre Ellen White era vorba... nici măcar despre focul final, ori despre adventiști. Spamezi inutil!
Ok! Care sunt armele ascunse in Pamant?
:)

Care este explicatia EGW cu privire la cutremure?

Troll adventist ce esti! Devii enervand cu postarile tale in stil iepure!

Mi-ai zis ca scriptura a stabilit scenariul si nu adventistii? Bun! Confom carei interpretari a Bibliei stabilesti ca Satanata trebuie sa urmeze un anumit scenariu?

Nu vrei spam si totusi te miri de ce iti sunt atacate aberatiile de aici de pe forum! Nu mai evita raspunsul direct! Ce mai face Doug? Mai este mare vedeta prin biserica? Ce mai fac ceilalti pastori cu o buna abilitate de a comunica la nivel emotional si care, atunci cand vin in Romania in vreo biserica, dau buluc adventistii numai ca sa-i vada in carne si oase?

Walter Veith ce mai face? Mai sunt "zelosi" la intrarea in biserica (vinerea inainte de apusul soarelui ca sa nu cumva sa vanda in sabat) cu CD-uri cu inregistrari ale lui WV copiate de pe net pentru a le vinde cu 2 lei?

Tinand cont de experienta mea cu "misionarii ad-hoc" adventisti de pe net... vreau sa pun o intrebare mai subtile! Faci ceva serios cu viata ta sau stai pe net doar asa ca sa simti si tu ca faci ceva important?
Reply With Quote