View Single Post
Vechi 10.12.2012, 12:33:45
osutafaraunu osutafaraunu is offline
Banned

Data înregistrării: 13.07.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de UNNOOM Vezi mesajul
Mi se pare ironica situatia din postarea mea anterioara (textul ingrosat)!

Adventistii il considera pe Satana foarte inteligent (cel mai inteligent dintre ingerii de dinainte de cadere... am inteles ca i-au luat alt inger locul) si viclean! Cu toate acestea il considera suficient de prost incat sa urmeze scenariul stabilit de ei (adventisti)!
"Scenariul" nu e stabilit de adventiști, ci de Dumnezeu:

7. Și către sfârșitul miilor de ani, satana va fi dezlegat din închisoarea lui,
8. Și va ieși să amăgească neamurile, care sunt în cele patru unghiuri ale pământului, pe Gog și pe Magog, și să le adune la război; iar numărul lor este ca nisipul mării.
9. Și s-au suit pe fața pământului, și au înconjurat tabăra sfinților și cetatea cea iubită. Dar s-a pogorât foc din cer și i-a mistuit. (Apocalipsa 20 - versiunea ortodoxă)

Nu înțeleg din ce sertar răvășit ai scos chestia cu "flash"-urile și "vulcanii". Dacă se poate pe viitor fii te rog mai documentat, iar dacă nu se poate postează ca opinie proprie, nu ca doctrină adventistă. Mulțumesc.

Oricum, discuția a alunecat pe o pantă laterală (poate ar fi mai potrivit topicul http://www.crestinortodox.ro/forum/s...074#post487074). Pantele laterale sunt cele mai periculoase mai ales acum pe zăpadă.

Last edited by osutafaraunu; 10.12.2012 at 12:36:33.
Reply With Quote