View Single Post
Vechi 10.12.2012, 12:09:45
antiecumenism antiecumenism is offline
Banned

Data înregistrării: 07.08.2006
Locație: ROMANIA,jud. Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de heaven Vezi mesajul
Va multumesc pentru raspuns,insa noi vorbim nu la modul utopic,ci pe un context dat,iar in acesta spuneti,citand pe altcineva,ca absenteismul la vot este unica speranta.Iar eu v-am intrebat la modul concret ce s-a rezolvat prin aceasta absenta?La ce putem spera acum?Si tot la modul concret,ce anume poate face un crestin,pe langa aceasta optiune ca sa schimbe lucrurile?Pe mine ma intereseaza putin sa imi explicati acest proces al absenteismului prin axarea pe efect si solutii,pentru a intelege.Multumesc!
nu se pune problema sa absentam de la vot,ci se pune problema ca sa nu ne ducem pt ca nu avem cu cine vota.
-ideea e ca romanii trebuie in primul rand sa fie cu Dumnezeu,cu ortodoxia,cu credința în Dumnezeu, sa puna pret mai mult pe moralitate, cinste, sinceritate, iertare, mila, îngăduința, inteligența, cultura, tradiție si nu pe bani,putere,...materialitate
-romanii trebuie sa inteleaga dupa aceea ca regimul comunist nu a fost bun deloc,ca masoneria este o organizatie satanica,ca satanismul nu e bun sub nici o forma,controlul psihic al oamenilor ,hipnoza,manipularea sunt de la dracu si trebuie sa ne ferim de ele si de oameni care practica asa ceva; daca ar intelege romanii toate acestea atunci nu ar mai vota masoni si comunisti,securisti,atei,satanisti....

-trebuie ca romanii sa se trezeasca ,sa fie credinciosi,sa se destepte,sa se informeze,sa tina cont de sfinti di duhovnici,si atunci lucrurile s-ar schimba
-acum cand majoritatea romanilor nu sunt credinciosi,nu tin cont de sfinti si duhovnici,nu vor sa accepte ideea ca masoneria e o organizatie satanica si ca regimul comunist a fost satanist- faptul ca se duc sau nu la vot nu schimba nimic...
Reply With Quote