View Single Post
Vechi 10.12.2012, 12:04:09
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antiecumenism Vezi mesajul
-am postat si ce zic altii care sunt nationalisti si crestini ca sa vedem si alte pareri,sa tinem cont de niste idei ale unor oameni nationalisti si crestini
-daca nu ma duc la vot si stampilez o hartie asta nu inseamna ca am o atitudine pasiva,pot sa fiu activ in gandire,si atunci cand voi avea cu cine sa votez voi fi activ si fizic,voi pune stampila...
-ideea e ca sa nu fim de acord cu partidele si conducatorii atei,masoni,satanisti,care nu-si iubesc tara ,sa nu-i alegem deloc pe acestia
-pe de alta parte daca sunt crestini care se implica in politica e bine sa-i sprijinim,numai ca sa fie crestini si romani adevarati
-lucrurile sunt complexe,sunt multe de discutat,noi discutam aici pe un forum crestin si cred ca ar trebui sa privim lucrurile crestineste,si treb uie sa recunoastem ca sunt putini crestini in Romania tinand cont ca numai 10% merg la Biserica,tredbuie sa tinem cont ca a ramas mentalitatea comunista,poporul e prostit de politicieni,de promisiuni,de minciuni,sunt dezinformati,neinformati.........sunt multe de zis
Va multumesc pentru raspuns,insa noi vorbim nu la modul utopic,ci pe un context dat,iar in acesta spuneti,citand pe altcineva,ca absenteismul la vot este unica speranta.Iar eu v-am intrebat la modul concret ce s-a rezolvat prin aceasta absenta?La ce putem spera acum?Si tot la modul concret,ce anume poate face un crestin,pe langa aceasta optiune ca sa schimbe lucrurile?Pe mine ma intereseaza putin sa imi explicati acest proces al absenteismului prin axarea pe efect si solutii,pentru a intelege.Multumesc!