Subiect: Despre CATEDRALA
View Single Post
Vechi 02.11.2007, 19:03:32
cozia cozia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.01.2007
Implicit

Mirean si eu fiind luat de apa sub influenta sistemului materialist-dialectic am avut tendinta sa ma opun ideii de regalitate sau tarism insa, dupa ce am inceput sa traiesc credinta si sa inteleg mai bine scrierile Sfintilor si Scripturile mi-am dat seama ca sistemul care se imbina cel mai bine cu Crestinismul si educatia crestina a oamenilor este tocmai regalitatea cu ideea de ierarhie pe care ne-o transmite atit de necesara credinciosului, in totala opozitie cu egalitatea promovata de sistemele astea noi, where everything goes!, toti au dreptul si libertatea sa faca ce le trece prin minte, mai ales rele ca acelea vin in md "natural" fara efort!

Insa vestul are si lucruri bune cum ar fi, toleranta la neajunsurile di defectele oamenilor, si intradevar trebuie ca romanul sa petreaca mai mult timp in occident ca sa aprecieze acesta MARE REALIZARE A LOR!
Deci daca Regele nostru este saracul bilbiit, sa avem puterea de a trece de acest paravan si sa patrundem in esenta a ceea ce vrea el sa ne comunice, lasindu-ne purtati nu de prezenta lui ca om, ca credincios, ci de comentariile obscene de dupa ale mediei romanesti...
Reply With Quote