Subiect: Despre CATEDRALA
View Single Post
Vechi 02.11.2007, 18:48:28
Mirean Mirean is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.03.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ancah
Nu cred ca e important sa dau aceste amanunte, ca sa am drept la replica. Nici nu trebuie sa locuiesti in Romania, pentru a-ti da seama de situatiesau pentru a avea interes pentru cele ce se intampla in tara.
Mirean, iti place sa intorci cuvintele care se spun in favoarea ta, chiar daca procedand astfel, schimbi sensul celor spus. Astea sunt "lovituri sub centura" si deci nepermise, si as mai zice si ineficiente. Foloseste-ti mintea mai bine, si ataca acolo unde intr-adevar e partea mai slaba, altfel pierzi din veridicitate.
Inteleg foarte bine ca vrei sa aperi ceva, sau pe cineva, dar fa-o mai eficient, cu argumente, stiut fiind ca nu pierzi nicio ocazia sa le ceri de la altul; iar presupunerile si bajbaielile nu au valoare.
Deci, indiferent unde in lume ma aflu si de cata vreme, raspunsurile mele referitoare la catedrala sunt aceleasi si am spus si de ce.
Si eu am scris acestea fara suparare si fara intentie de jignire.
Ancah, tu stai peste "mari si tari" de o buna bucata de timp (asta ai scris pe forum). In acelasi timp te opui construirii Catedralei Mantuirii Neamului, pentru care noi, romanii, luptam de mult timp.
Cu ce drept faci tu asta? Daca ai sta in Romania ai intelege realitatile cotidiene (inclusiv cele de natura religioasa) nu te-ai mai opune.

Ceri argumente...iti dau un exemplu:
Este ca si cum eu, care stau in Romania, as spune ca nu este necesar un pod peste un rau din Germania, bazandu-ma numai pe informatii de pe net... Cred ca locuitorii de acolo stiu cel mai bine daca au sau nu nevoie de pod, nu?

Si nu este pic de "rastalmacire" in ce am spus eu...:)
Reply With Quote