Citat:
În prealabil postat de cezar_ioan
Desigur, maestre stie-tot, desigur...
Ce limpede e lumea, nu-i asa?, din fotoliul in care va tot faceti siesta, dupa o viata lunga de intensa daruire catre semeni!... Nu-i asa, multpreaharsitule practician?
Vorbiti-ne, maestre!
Din viata voastra plina de intamplari, din bogata dvs. experienta reala si concreta, din miile de incercari si ispite peste care ati trecut, noi suntem cu totul nerabdatori sa sorbim macar o picatura, fie-va mila de ignoranta noastra!
|
Imi cer scuze ca nu am aprobat tot ce spui si ca am dat si opinia ortodoxa. Eu nu citez doar din experienta mea, tu faci asta intotdeauna. Noi citam surse ortodoxe, tu pe acea profesoara fosta practicanta de paranormal. Fiecare alege pe cine vrea sa urmeze. Tu aproape in toate mesajele iti expui propria conceptia despre crestinism, dar acesta e un forum ortodox, nu despre credintele personale ale unor persoane. Tie nu-ti place ce scriu pentru ca ai o alta credinta si gandire, mult mai atras esti de exemplu de cineva care scrie ca leonte, adica o filozofie proprie avand doar in unele parti tangenta cu ortodoxia.
Uite, chiar pe acest topic au fost persoane care dupa ce au vazut ce spun sursele ortodoxe si-au revizuit ceea ce credeau. Tu nu poti face asta, nu te intereseaza ce spune ortodoxia, doar ce spui tu. Vrei ca si eu sau altii sa fim interesati doar de conceptiile tale, dar noi din fericire suntem interesati de ortodoxie, nu de Cezarianism, leontism sau alte credinte personale. Pana la urma e si un timp pierdut sa tot citeasca cineva filozofia personala a cuiva, e ceva ce intereseaza doar acea persoana.