View Single Post
Vechi 05.12.2012, 23:32:08
Mosh-Neagu's Avatar
Mosh-Neagu Mosh-Neagu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.04.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anita Vezi mesajul
Aveti dreptate ,se intampla ce a scris Antiecumenism ,de fapt el a dat un citat.
Din acest motiv trebuie sa cercetam pe cine votam .Nu avem optiune ,nu votam sau anulam votul ca sa se vada atitudinea noastra antisistem
...Pe cine votam?... Ce avem de ales? Dumnezeu cu mila.
Eu sunt intr-o situatie tare delicata: in zona mea sunt in competitie doua persoane extrem de importante pentru mine. Unul este un nepot, de a carui reusita depind aproape o mie de oameni cu familiile lor, fiindca daca nu mai are contracte, oamenii care lucreaza pentru el, in mare parte vor ramane fara munca! Dar... este cunoscut ca "mafiot". Am lucrat un an intr-unul din birourile lui si am fugit mancand pamantul, fiindca nu ma puteam integra "cuibului de viespi"...
In cealalta parte a posibilitatilor electorale, un fost coleg de clasa al sotiei mele, un baiat exceptional, al carui fiu este in clasa cu fiul meu. Pe parintii lui i-am cunoscut si ne-au fost indrumatori morali si crestini. Dar, recunosc: n-are nici o sansa in fata celuilalt care are sustinere politica la "nivel inalt"... Ce inseamna votul meu si al sotiei mele? Un stranut in calea furtunii...
Pentru majoritatea coplesitoare a romanilor, exista acea lehamite, fiindca TOTI SUNT LA FEL. Dar cine profita de aici? Bineinteles ungurii care se sustin oricum si ajung mereu intr-un procent nedrept de mare sa... ne reprezinte!
Pana la urma, orice am face noi, tot Dumnezeu este cel care orandueste cum e mai bine!... In concluzie, trebuie sa ne punem nadejdea in El si sa avem incredere!

Iubirea de vrajmasi, nu e un sfat, este o porunca! (Parintele Arsenie Papacioc)
Reply With Quote