Citat:
În prealabil postat de CristianV
Ai scris niste cuvinte foarte frumoase ce numai adevar graiesc.
Si eu trec printr-o situatie asemanatoare. Am fost de m-am sfatuit cu duhovnicul meu, si urmatoarele cuvinte mi-au ramas in minte: Uneori poate te vei ruga lui Dumnezeu sa iti ofere ceva, in cazul tau, pe fostul tau iubit inapoi. Dupa multa ruga este posibil chiar sa se intample acest lucru. Dumnezeu doar ti-a indeplinit dorinta. Dar nu ai garantia ca va fi o relatie ce va dura. Se poate termina si tu vei suferi din nou. Cel mai bine, roaga-te lui Dumnezeu sa iti ofere ceea ce considera El ca este mai bine pentru tine. Numai El stie ce este in sufletul tau, in sufletul lui, in sufletele noastre. Numai el stie ce este mai bine pentru tine. Ai incredere, roaga-te la Maica Domnului, citeste "Acatistul Maicii Domnului - Bucuria tuturor celor necajiti" si cu credinta in Dumnezeu, te va ocroti si iti va da ce este mai bun in viata ta.
Din experienta personala, ma simt mult mai aproape de Dumnezeu, si durerea si suferinta a inceput sa se transforme in dragoste fata de Dumnezeu. Mi-a schimbat complet viata. Sunt mai calm, mai linistit, un om mai bun si mai aproape de Cel de sus.
|
Ai dreptate, la inceput m-am rugat pentru el, il vroiam inapoi, insa de o saptamana am realizat ca poate voia lui Dumnezeu este alta, sau poate toate astea ne ajuta sa crestem. Am inceput sa ma rog pentru linistea sufletului meu si ca Dumnezeu sa ma intareasca sa pot accepta voia Lui. Iti multumesc pentru rabdare si sfat