View Single Post
Vechi 04.12.2012, 14:18:06
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
Așa e, nu văd nimic. Doar "suspectat de o evaziune fiscală de 250 de milioane euro."
E drept, se pot spune multe porcării fără acoperire dar nici măcar Moni Maco nu l-a trecut. Asta nu-ți dă de gândit?
DA, asta mi se pare prea de tot... Dar cum de nu e la inchisoare?!? La fel si multi altii. Dar suspiciunea nu e egala cu dovedirea infractiunii, nu? Mai trebuie si dovezi. Abia o hotarare judecatoresca definitiva poate fi luata in considerare.
In orice caz stie sa vorbeasca, spre deosebire de altii... si e si politicos, iarasi, spre deosebire de altii. Si a promis ca se ocupa de problemele diasporei, ceea ce e ceva. Eu nu am probleme, dar altii au si nu au la cine apela. Sunt ambasade ale Romaniei care nu isi trateaza concetatenii bine. Si aici au fost probleme, dar intre timp s-au rezolvat. E f urat ca angajatii propriei Ambasade sau Consulat sa te trateze ca pe cetatenii lumii a treia. Se pare ca educatia comunista inca mai persista la unii, ceea ce le da un fel de dispret pentru cei, care nu au functii importante, adica cetateni obisnuiti; in schimb in fata functiei fac temeneli pana la pamant. Oare Scolile de Diplomatie nu ii invata si respectul pentru cetatenii tarii, pe care o reprezinta? Ar trebui.
Reply With Quote