View Single Post
Vechi 03.12.2012, 15:44:03
eliza-georgiana eliza-georgiana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.08.2011
Religia: Ortodox
Implicit

și-atunci care or fi motivele tale pentru care afirmi că "îți este frică de creștini"?? că dacă vii cu argumente de genul: "nu stiu daca exista sau nu exista Dumnezeu si cred/nu cred pana cand stiu sigur" (doar atat)! sau "nu cred ca ar fi o idee buna sa umbli cu o haina lunga dupa o recomandare biblica"! dă-mi voie să-ți spun că ești haios!!
realitatea e tocmai inversă, creștinii fiind avertizați că în lume necazuri vom avea!! dar trebuie să îndrăznim pentru că Hristos a biruit lumea!!
gargara de tipul ASUR a existat și pe vremea lui Ceaușescu, dar mie părinții mi-au explicat că omul nu "se trage din maimuță"... țelul său fiind mult mai înalt decât să umble în 2 picioare, să mănânce și să se-nmulțească după care pa.... și din momentul de foc al "erei noastre", adică după Hristos, s-au dus lupte cumplite pentru a fi înăbușit Adevărul, pentru ca oamenii să nu creadă că sunt mai mult decât carne și oase, așa că înregistrarea ta e o picătură într-un ocean de dușmănie! nimic nou sub soare! tu caută mai bine să vezi cât de ateu ești!! pentru că dacă ești convins, ești pierdut!!

Petre Țuțea mai spune: Nimic nu poate inlocui crestinismul; nici toată cultură antică precrestină. Eu sînt de părere că apogeul Europei nu e la Atena, ci în Evul Mediu, cînd Dumnezeu umbla din casă în casă. Eu definesc strălucirea epocilor istorice în functie de geniul religios al epocii, nu în functie de isprăvi politice.
Iisus Hristos este eternitatea care punctează istoria.
restul e gargară....
Reply With Quote