View Single Post
Vechi 03.12.2012, 13:25:57
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
As vrea sa te intreb ceva in general: daca intr-o situatie potrivnica, hipnotizatorul e tentat sa foloseasca hipnoza pentru a obtine ceea ce doreste?
Inca nu am primit un raspuns...
Nici nu mai are importanta daca hipnotizatorul are intentii pozitive, medicale, hipnotizarea in sine tine de ocultism, nu mai e nevoie si de intentii rele ca sa fie ceva total gresit. Vedem si din explicatia data hipnozei, ca e o stare normala, naturala. Eu nu am auzit de oameni care sa intre in stare de hipnoza toata viata, nu in mod obisnuit. Doar cei ce intra in stare de transa (care e o alta denumire a aceleiasi tehnici). Edgar Cayce e unul din cei mai cunoscuti mediumi, intra in stare de transa si primea tratamente pentru multi bolnavi, cu care aceastia chiar se vindecau. Si prin alte practici oculte se pot obtine vindecari, nu are importanta asta.
Ce e o stare de transa? Cum ar putea sa fie normala o stare din aceasta, cu atat mai mult sa mai presupunem ca ar fi si ceva perfect ortodox in asta. Nu te intreb pe tine pentru ca tu stii acum raspunsul.
Reply With Quote