View Single Post
Vechi 01.12.2012, 13:28:42
antiecumenism antiecumenism is offline
Banned

Data înregistrării: 07.08.2006
Locație: ROMANIA,jud. Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Si tu la fel, esti si cu evolutionismul teist, in trecut stiu ca aveai si conceptii ecumeniste, eu am vazut ca ti le-ai schimbat, sper ca nu m-am inselat. Ai ramas cu aceste neintelegeri, sper ca o sa ti le lamuresti si pe acestea, ca ai vazut ca sunt greseli mari, nu neimportante. Neimportant e razboiul sfant impotriva cipurilor sau a altor probleme din acestea care nu sunt pacate.
-el poate crede si acum ca ecumenismul e ceva neimportant...,s-au chinuit atatia duhovnici,arhimandriti,sfinti..sa arate fata intunecata ,antihristica a ecumenismului si unii crestini zic e ceva neimportant.

"Ce justificare poate avea colaborarea unor capi bisericești cu ecumenismul luptător împotriva Bisericii? Ce circumstanțe atenuante ar afla ei, atâta timp cât ajută ecumenismului la punerea în aplicare a planului său satanic?
Nu există iertare pentru această groaznică vânzare a lor. Nu există dezvinovățire. Pe câtă vreme intră în ecumenism, asta înseamnă că sunt de acord cu intențiile lui, care se întorc împotriva lui Hristos, împotriva Credinței Ortodoxe. Prin urmare, neagă faptul că Hristos este Dumnezeu Adevărat. Aceștia cred, ca și ereticii, că Hristos este „zidirea" lui Dumnezeu. Sunt de aceeași părere cu masonii, care numesc pe Domnul nostru Iisus Hristos, „mistic" și „mare inițiat".
Alăturându-se deci, și colaborând cu ecumenismul, ortodocșii cad, de-a dreptul, în lepădare de Hristos. Acceptă mitul potrivit căruia Hristos n-a venit încă pe pământ și că prin urmare, n-a adus izbăvirea, mântuirea și Adevărul. E ca și cum ar aștepta alt „mântuitor".
Prin toate astea, însă, ajung hulitori ai lui Dumnezeu, trădători ai Credinței noastre și colaboratori ai vrăjmașilor lui Hristos! In acest mod, ortodocșii ajută ecumenismul, care încearcă să răpească Dumnezeirea Domnului nostru Iisus Hristos și s-o dea vrăjmașului lui Hristos, adică antihristului.
Vedem de-acum limpede că în zilele noastre, ecumenismul devine camarad de luptă cu vrăjmașii Bisericii lui Hristos și se luptă sistematic să substituie pe Hristos Cel dintru început (v. Io. 1, l) cu zeitățile idolatrilor, iar la urmă să dea tronul și cinstea lui Hristos, vreunei zeități oarecare, care va fi plăsmuire omenească. Va fi domnul întunericului „stăpânitorul veacului acestuia".
Așadar, să ia aminte colaboratorii și partizanii ecumenismului! Să țină seama de răspunderea înfricoșătoare față de Dumnezeu, omenire și istorie. Și, mai ales, reprezentanții Bisericilor Ortodoxe să aibă grijă să nu devină colaboratori ai ecumenismului și „groparii" multor suflete ortodoxe.
Crima lor va fi cumplită și de neiertat. Dar, pentru că sunt și mulți care, bine intenționați și fără să bănuiască ceva, cochetează cu ecumenismul, fără să știe sau măcar să-și dea seama de planurile sale urzite de mult, de aceea am crezut de cuviință să facem prezenta demascare a lui.
Pentru Dumnezeu! frați Creștin-Ortodocși, Cuvioși Părinți și Monahi, Cucernici Preoți și Preasfințiți Arhierei... Stați departe de mișcarea antihristică a ecumenismului, măcar acum, când vi l-am înfățișat în adevăratul său chip hidos și monstruos, fără mască! Are să vă facă vânzători ai lui Hristos și lupi ai turmei."
Arhim. Haralambie D. Vasilopoulos

Aceste lucruri le zicea acum 35 de ani,de atunci se stia cat de satanic e ecumenismul.

Last edited by antiecumenism; 01.12.2012 at 13:33:23.
Reply With Quote