29.11.2012, 20:13:59
|
Banned
|
|
Data înregistrării: 07.08.2006
Locație: ROMANIA,jud. Brasov
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de catalin2
Doar daca ai timp prea mult la dispozitie si te plictisesti. De cand sunt pe forum am scris sute de mesaje despre ecumensim, cred ca unii au ajuns sa stie pe de rost ce se spune impotriva ecumenismului. Intotdeauna vor intelege si vor fi de acord doar cei ce nu au aceste conceptii, cum s-a intamplat pana acum. Cei ce au conceptii ecumeniste nu vor vrea sa auda, vor cauta o justificare, un citat interpretat in mod personal. Sunt cativa care au aceste conceptii pe forum, din fericire unii si le-au mai schimbat, dar cei ce sunt mai vechi nu au cum sa nu stie ce e ecumenismul, macar din ce au citit pe fourm. Daca ai observat unii mi-au reprosat ca sriu despre ecumensim, pentru ca nu puteau sa accepte aceste adevaruri si doreau sa propage doar o invatatura ecumenista.
In concluzie, e mai mult o pierdere de timp.
|
-si eu am scris impotriva ecumenismului de cand sunt pe acest forum de prin 2006-2007 si poate ca unii s-au folosit...
-
ECUMENISMUL FARA MASCA –e O carte ce cuprinde tot ce nu s-a spus pana acum despre erezia ereziilor: ecumenismul
-cine o citeste o sa vada clar ca scopurile ecumenismului (de fapt ale masoneriei si sionismului) sunt pt distrugerea ortodoxiei
-eu cred ca un adevarat ortodox trebuie sa fie impotriva ecumenismului si a masoneriei
Arhim. Haralambie Vasilopoulos-ecumenismul fara masca
Last edited by antiecumenism; 29.11.2012 at 20:16:39.
|