View Single Post
Vechi 29.11.2012, 10:17:28
celestial_pottery
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
Shake-urile proteice pe baza de unt de arahide,(sau unt de cacao,unt de migdale),lapte de soia(sau de migdale) si fructe(banane,fructe de padure congelate) sunt raspandite printre dietele vegetarienilor si a veganilor,insa eu nu as recomanda nimanui in post,sau se poate intreba preotul daca aceasta substitutie de alimente este ok pt post.

Este foarte greu sa gasesti ceva de post pt micul dejun(adica care sa se gaseasca si in canoanele postului,sa nu fie substitut).
Spre norocul meu,nu plec dimineata la slujba decat 2 zile/sapt,in celelalte zile ducandu-ma dupa-amiaza-insa atunci cand lucrez dimineata si nu mananc nimic,am doar cafea ,simt ca lesin.Cateodata,imi mai calc pe inima si-mi fac un shake cu banane,dar stiu ca nu prea este in regula cu postul...

In fine,reteta este simpla:
-o cana lapte de soia/migdale/orez/cocos
-o lingura de unt de arahide/migdale/cacao/cocos
-1 banana mare(sau 2 mai mici)
-optional alte fructe,cum ar fi fructele de padure(probabil congelate in Romania).

Se pun toate ingredientele in blender(banana taiata felii)si se proceseaza pana amestecul devine omogen.Pentru cresterea imunitatii se adauga o bucata decojita de radacina de ginseng.
Asta este varianta de iarna;vara si toamna se pot face o multime de variante cu alte fructe proaspete,desigur.Afine,capsuni,zmeura,pepene,cire se...

-
Saru' mana, multumesc.
Reply With Quote