View Single Post
Vechi 28.11.2012, 01:48:23
neica_nimeni_altul's Avatar
neica_nimeni_altul neica_nimeni_altul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.07.2011
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Nici tu nu-l cunosti, nu-i asa? Atunci de unde stii ca delirez?
Daca nu esti Lemnaru, de ce ti-au scaparat nervii de mahala cand am mentionat de individ?
Oricat ti se poate parea ca esti de suferitor, te asigur ca nu esti o persoana agreabila si nici predispusa la dialog.

Chiar nu inteleg ce cauti pe acest topic si de ce faci aceste eforturi de a schimba subiectul discutiei, ba cu Lemnaru, ba cu geocentrismul, ba cu Pr Badulescu, ba cu masonii, ba cu spovedania, ba cu ateii, ... am vazut ca pana la urma te-a parasit si imaginatia, nu stiu daca delirezi, doar presupun asta. De ce ar trebui sa-l cunosc pe Lemnaru, este obligatoriu, este o persoana publica?

Doar pentru a bloca o dezbatere, provocata cu mult timp in urma de Eugen7 Gantolea, referitoare la viziunea lui inginereasca proprie asupra Cosmologiei si relatia dintre acesta cu Big-Bang-ul ... eu cred ca este foarte bine de dezbatut in continuare acest subiect ... nu doresc un atac la persoana, o repet.

accesati - http://www.scribd.com/doc/58108638/C...Eugen-Gantolea pentru a vedea Cosmologia lu' Gantolea!

Exista o concordanta "subtila" intre invatatura Sf Ioan Damaschin si Teoria Big-Bang, chiar nu vedeti cat este de tras de par subiectul de Dl Gantolea? Genul acesta de informatii care circula liber pe net trebuiesc nu doar lamurite dar si trebuie inteles cat sunt ele de toxice pentru o categorie restransa de practicanti adevarati ai ortodoxiei (la stundentii de la teologie ma refer)

Last edited by neica_nimeni_altul; 28.11.2012 at 02:05:16.