View Single Post
Vechi 28.11.2012, 00:43:51
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de cezar_ioan Vezi mesajul
Dar probabil ca de fapt doriti sa stiti de ce unora li se intampla sa refuze iesirea din transa, ori sa aiba ameteli si dureri de cap etc.
Mizez pe faptul ca va intereseaza sa intelegeti o parte din fenomenul acesta, sa va faceti o imagine la nivel teoretic, sa va lamuriti cat de cat cum stau lucrurile, d.p.d.v. al unui psi.

Pai, va rog sa imi dati ragazul sa alcatuiesc un mic text in care voi ajunge si la aceste amanunte. Luate asa, pe sarite, nelegind datele intre ele, imi e greu sa explic unele situatii altfel decat superficial, inducind alte confuzii, cine stie...
Aveti va rog rabdare pana maine, cand voi avea ragazul sa elaborez textul si sa il postez.
Voi tine cont de intrebarea dvs.

Acum nu mai sunt in stare, e tarziu...

Toate cele bune! Doamne ajuta!
Pe mine ma intereseaza un singur lucru: cum reuseste un om total strain sa isi faca o cale de acces in inconstientul personal al cuiva, stiind ca inconstientul are 12 etaje inferioare, ca sa zic asa, iar cel mai de sus e cel personal. Sunt oameni, care isi deschid cale de acces si pot face unele lucruri, care in mod normal le poate face doar persoana in cauza, asa cum am scris mai sus.
Cred ca e o noutate, caci nici ea nu isi putea explica.

Cu alta ocazie am auzit tot la TV, intr-o emisiune despre un fost agent CIA, ca doar punea mana pe ziar si stia ce scrie in el. Deci, vezi, sunt lucruri ciudate, aproape inexplicabile, care totusi sunt reale.

Dar daca nu ai un raspuns, Cezar, nu face nimic. Nu ma intereseaza decat tangential si am intrebat doar pentru ca se discuta aici despre hipnoza. Poate nu e hipnoza; poate e vorba de altceva, cine stie?!?
Reply With Quote