Citat:
În prealabil postat de MihaiG
Am impresia că ai o problemă personală cu domnul Eugen și îți refulezi frustrările aici pe forum.Ce s-a întâmplat, el a trecut examenul și tu nu ? Însă, atenție, faptul că ți-ai creat trei avataruri diferite în acest scop depășește sfera bunului simț și se apropie de patologic.
În ceea ce privește opiniile dumnealui, mi se par bine susținute, documentate și pertinente, spre deosebire de ale tale.
|
Nu am inteles de ce ambii useri (neica_nimeni_altul si neica_nimeni2) au ales sa-si puna nume similare, in schimb
te asigur ca sunt persoane diferite. De altfel, daca cineva aici vroia sa aiba un oarecare avantaj (desi nu va nici unul) si-ar fi facut 2 conturi cu nume substantial diferite! (nu...gandesti pana acolo?)
Pe aici sunt unele "genii" care imediat observa "asemenarea" si...doar nu sunt fraieri sa creada "minciuna" ca cei 2 ar fi de fapt persoane diferite. E aberant! Este clar ca cei 2
cel mult se cunosc, in schimb nicidecum nu este pertinent sa crezi ca ar fi aceeasi persoana, cata vreme tagaduieste lucrul acesta.
Si maniera de scris este diferita... Dar pentru ca unii nu au prins mai nimic din teoria conspiratiei, atunci cand au ocazia mai fac si ei pe conspirationistii si se cred vreun Sherlock Holmes.