View Single Post
Vechi 26.11.2012, 16:03:05
leonte leonte is offline
Banned

Data înregistrării: 03.10.2012
Locație: Bacau
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Raoul Vezi mesajul
Cine ma rog este acela? Cum se pocaieste fara Sf. Spovedanie??
Cand bietul crestin incepe sa verse lacrimi, mai intai de ciuda pentru ca nu poate sa-si lepede viciile, apoi pentru ca isi pricepe limitele nascute dintr-o viziune carnala asupra vietii, apoi pentru ca incepe sa observe suferinta aproapelui si asista neputincios ca si cum nu ar sti sa inoate pentru a salva pe cinva de la inec.
Si dupa mai multe zile de lacrimi, incepe sa inteleaga intr-o maniera a sentimentului (nu doar cerebral) ca mai exista Cineva. Iar daca la inceput Ii cunostea doar numele, de acum, incepe sa-L cunoasca in mod real. Este o mare diferenta in a sti numele lui Hristos si a-L cunoaste pe Hristos, tot asa cum este o diferenta intre a-I sfinti Numele lui Hristos, si a avea contact cu sfintenia Lui.
Marcu III:
31. Și au venit mama Lui și frații Lui și, stând afară, au trimis la El ca să-L cheme.
32. Iar mulțimea ședea împrejurul Lui. Și I-au zis unii: Iată mama Ta și frații Tăi și surorile Tale sunt afară. Te caută.
33. Și, răspunzând lor, le-a zis: Cine este mama Mea și frații Mei?
34. Și privind pe cei ce ședeau în jurul Lui, a zis: Iată mama Mea și frații Mei.
35. Că oricine va face voia lui Dumnezeu, acesta este fratele Meu și sora Mea și mama Mea.
Reply With Quote