24.11.2012, 16:01:48
|
 |
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 27.11.2005
Locație: USA
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de Claudiu_FT
Ce sa le raspunzi? Nu teologhisi, evita polemicile, fi sincera cu tine insuti, si tezaurul cugetului pastreaza-l si protejeaza-l.
''Cel ce iubeste pe tata sau pe mama mai mult decat pe Mine, acela nu este vrednic de Mine. Cel ce iubeste pe fiu sau pe fiica mai mult decat pe Mine, acela nu este vrednic de Mine.''
Eu abordez logica cea mai simpla vizavi de alte ''ramuriri (sa nu le zic secte) ale crestinismului: Eu cred ca Mantuitorul a venit in lume acum 2000 de ani, nu in sec. 18 sau in alti ani in care au aparut aceste ''faramanituri'' ale crestinismului.
Si eu am avut cateva relatii nereusite, mereu domnitzele incercand sa ma acuze ca sunt prea religios, ca sunt prea ciudat, prea detasat, prea departat. Insa am ''taiat craca'' ori de cate ori a incercat sa imi atace cineva credinta; iubita, prietenii sau chiar parintii. ''Respecta-mi intimitatea sufletului asa cum si eu ti-o respect pe a ta...''
Mantuirea nu se negociaza!
Toate cele bune!
|
mereu domnitzele incercand sa ma acuze ca sunt prea religios, ca sunt prea ciudat
Da  culmea si cu domnitele nu mai stiu baietii cum sa se mai poarte cu ele daca is prea retrasi sint prosti daca sint prea smecheri si le fac sa sufere iar nu e bine....
Ca sa-l vezi pe Dumnezeu!
|