View Single Post
Vechi 23.11.2012, 21:27:40
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Multumesc, Dragos. Vad ca ai idei multe. Ai putea sa scrii o carte de bucate.
Ardeiul iute este un medicament extraordinar pentru plamani. Trebuie taiat marunt si nemestecat se inghite. Stiu un bolnav, care s-a vindecat in felul acesta de o boala de plamani. 4-5 ardei iuti pe zi.
... deci cu ardeiul iute m-ai nimerit! Il folosesc si eu de cate ori am o raceala mai zdravana la plamani. Poate nu intamplator, nu am mai racit in ultima vreme.
Stiam ca este bun pentru suferinzii de reumatism,artroza dar nu si pt plamani...este bine ca mai afli cate ceva nou.
Si eu am probleme cu racelile mereu,dar este adevarat ca nu am mai mancat de multisor ardei iuti cu paine si ulei.
Apoi si hreanul este bun pentru infectiile respiratorii.Acum o saptamana ,m-am pricopsit cu o tuse bronsica si stresandu-ma ca iar o sa sfarsesc la doctor cu antibiotice si o factura astronomica,am pus niste pasta de hrean la incalzit,am turnat o lingurita de spirt,l-am batut bine si l-am pus pe piept.Apoi pe pasta am asezat un celofan,peste celofan un prosop si m-am bagat in pat.
Dupa 15 min ma cam ardea pielea,dar suportabil.Cred ca am stat vreo 2-3 cu pasta de hrean pana cand am dat-o jos.
Dupa acest tratament,tusea a disparut.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote