View Single Post
Vechi 22.11.2012, 15:45:02
Mena59 Mena59 is offline
Banned

Data înregistrării: 20.11.2012
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit Slava lui Dumnezeu pentru toate!

Citat:
În prealabil postat de Marius22 Vezi mesajul
Astazi, 22 noiembrie 2012, americanii sarbatoresc Ziua Recunostintei. Cineva imi spunea ca este demn de lauda acest fapt si ca am avea nevoie si noi de o asemenea zi in care, cu mic, cu mare, sa aducem multumire lui Dumnezeu.

Cred insa ca nu peste ocean trebuie sa privim, ci spre viata Bisericii, pentru a ajunge la constiinta faptului ca recunostinta, multumirea, sunt realitati esentiale ale relatiei personale cu Dumnezeu. In Biserica in fiecare zi se aduce euharistie, adica multumire, lui Dumnezeu. Iar daca Sfantul Apostol Pavel ne indeamna la rugaciune neincetata, implicit ne indeamna si la recunostinta cea de toata vremea.
Ai dreptate. Ar trebui sa-I fim recunoscatori Domnului si sa-I multumim pentru toate cele. Si pentru cele placute noua si pentru cele ce nu ne sunt pe plac. Eu una, recunosc ca uit de multe ori sa multumesc lui Dumnezeu chiar si pentru cele placute... Si cand e vorba de necazuri mi-e greu chiar sa ma abtin de la carcoteli si vaicareli... ce sa mai zic de multumire...
Domnul sa ne dea putere sa facem cele bineplacute Lui!

Un acatist foarte frumos, miscator:
http://www.resurse-ortodoxe.ro/rugac...-pentru-toate/
Reply With Quote