View Single Post
Vechi 21.11.2012, 20:28:15
N.Priceputu
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de eliza-georgiana Vezi mesajul
Nu stiu cum se va face aceasta din punct de vedere tehnic, dar nu putem sa nu observam ca exista o preocupare constanta si sustinuta in aceasta directie. In ce scop? Sa fie cea mai prozaica dorinta de putere, din dorinta despotica, de sorginte demonica, intalnita in toate epocile istorice, de a avea stapanire asupra altora???
va rog sa aduceti lamuriri daca eu cumva am nimerit ca musca-n lapte cu aceasta problema si negresit voi recunoaste aici, public, ca am fost o nesabuita!!
E vorba doar de informatizare, tendință firească pe care o împărtășesc și băncile, din rațiuni practice, evident. Costurile și riscurile scad mult în felul ăsta. Informatica este acum ceea ce a însemnat pe la 1400 invenția tiparului. A adus o schimbare enormă în lume; o schimbare mare aduce și informatica, iar nouă ne este, în mod firesc, teamă de schimbări, pentru că nu știm ce ne vor aduce. Ne simțim în nesiguranță și dobândim fobii.

Scapi de frică atunci când începi să înțelegi, când începi să te familiarizezi cu noul. Iar ca să nu simți că-ți este amenințată credința, că tehnologia e una dintre multele fețe ale „vicleanului” , e important să-ți cunoști bine credința. Să știi în Cine ai crezut, să-L cunoști cât mai bine, să te încrezi în El și să știi că nimeni n-are nicio putere asupra ta dacă te ferești de păcat.
Să te temi mai mult de atacurile dinlăuntru decât de cele din afară.
Reply With Quote