View Single Post
Vechi 20.11.2012, 21:04:32
ValentinaB ValentinaB is offline
Junior Member

Data înregistrării: 19.11.2012
Implicit

Cu o moarte trupeasca toti suntem datori, si daca cineva gaseste ca trebuie sa-mi ia viata sa dea organele mele altora, sufletul meu are mai mari sanse la mantuire, pentru ca asa parca au fost facuti sfinti...vedeti in calendar cati au fost omorati pentru credinta in Hristos si cu ce chinuri. Dar daca are loc un accident rutier si aveti dumneavoastra nevoie de un transplant... A-ti dori sa il primiti, sa mai traiti trupeste?
Ca pot fi traficanti de organe? da. Daca acum ai nevoie de o operatie de apendicita, si nu te retragi in munti sa te rogi la Domnul sa te faca bine, ci te operezi...la un doctor pe care nu ai de unde sa stii ca este onest sau traficant...esti in observatia lui si a retelei, pentru ca in operatie trebuie sa se stie grupa si Rh-ul, date esentiale si pentru ca un transplant sa fie gandit intre un donator si un primitor.
Ca poate fi accesat-spart situl cu date...Si NASA a avut securitatea sparta-de un roman- Si buletinul ti se poate fura sau poate fi pierdut, uitat.Succes in a ne pazi datele personale pe care suntem nevoiti=pedepsiti(?) sa la purtam asupra noastra chiar si fara a avea cardul de sanatate. Doamne ajuta! Ma iertati, va rog, in virtutea bunatatii crestine.
Reply With Quote