View Single Post
Vechi 18.11.2012, 17:23:02
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Raoul Vezi mesajul

Or exista, dar cine sa-mi gateasca? Sunt singur si vai de mine... iar la bucatarie sunt paralel.

M-as imbolnavi daca as fi vegetarian, nici nu as avea ce manca, m-as deshidrata.

Cand spui ca esti "paralel" cu bucataria, sa inteleg ca nu stii sa cureti un cartof sau o ceapa? Bucataria consta din activitati marunte, pe care le poate face oricine, care are un cutitas...
Iti mai trebuie putin ulei. Pui putin intr-o tigaie sau cratita si dai drumul la foc; apoi incepi si pui legumele, pe care le ai la indemana, curatate si maruntite. Poti pune si frunze de patrunjel, marar si condimente dupa gust. Te asigur ca iese de fiecare data alt fel de mancare si f gustoasa. Se face repede si usor.

Am vazut de curand o emisiune pe "Paprica". Acolo am auzit pentru prima data ca se poate folosi toata planta la mazare: se scot boabele, dar se pastreaza si teaca, precum si varfurile plantei, asta, bineinteles daca cultivi mazarea la tine in curte. Le-a calit repede si le-a pus peste niste paste fierte. Mancarea era f apetisanta, iar dupa spusele bucatarului si f gustoasa.

Toate mancarurile, indiferent cat de complicate, constau din pasi marunti, pe care bucatarul/bucatareasa trebuie sa ii parcurga. Exista retete pe internet si in cartile de bucate. Se impune un mediu aseptic, atunci cand facem mancare, iar lenea trebuie scoasa din bucatarie odata cu gunoiul.

Deshidratarea se produce din lipsa apei, nu din lipsa carnii. Vegetarienii au mai multa energie decat cei care mananca carne.

Am impresia ca esti obisnuit sa ti se faca de mancare, fara sa stii cata bucurie poate produce o mancare facuta de propriile maini pentru o persoana draga sau chiar pentru propria persoana. Incearca!
Reply With Quote