View Single Post
Vechi 29.10.2007, 14:11:07
mioara-123 mioara-123 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 03.03.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ancah
Citat:
În prealabil postat de cozia
Nu prea inteleg de ce acest parinte al Bisericii noastre Ortodoxe de la o vreme a inceput sa fie foarte preocupat de ecologie, proiecte legate de consecintele "devastatoare" ale incalzirii globale, l-am vazut in Groenlanda ca analiza acolo grosimea ghetii cu oamenii de stiinta, muntii care nu mai sunt inzapeziti de citiva ani buni, analiza focile si ursii care urmeaza sa sufere consecintele... si isi arata ingrijorarea intr-un mod neobisnuit pentru un Patriarh, la fel ca Al Gore.:(

Este chiar numit Patriarhul verde, si nu inteleg ce se intimpla, de ce implicarea asta in proiecte "umanitare"
Aceasta a fost tema primei slujbe ecumenice, care a avut loc in Norvegia acum de curand. Nu prea am auzit vorbindu-se despre Hristos, dar despre ghiata, care a inceput sa se topeasca, am auzit pe multi vorbind.
Sunt multe probleme cu care se confrunta lumea de azi.Biserica este un organism viu;nu poate sta lumea cu bratele incrucisate uitandu-se cum se distruge creatia lui Dumnezeu.PF.nostru Parinte patriarh este foarte inteligent,foarte deschis la nou,doreste dialogul si pe toate le lucreaza spre binele turmei sale.Nu cred ca poate dauna ceva credintei faptul ca este implicat dumnealui in astfel de proiecte.
Reply With Quote