Frate,da-mi voie sa te corectez.De unde pana unde te erijezi tu in judecatorul tuturor?Daca altii te-au judecat pe tine trebuie sa faci si tu la fel?Nu este asa.Si stai tu linistit ca cei ce dau citate din Biblie nu o fac pentru a se da ei mari ortodocsi,ci din ratiuni pe care tu nu vrei sa le intelegi.Iar asemanarea cu islamismul e total aiurea,islamistii sunt fanatici in credinta lor,in asa-zisul razboi sfant,fiindca ei nu stiu ca nici un razboi nu este bun,cu atat mai putin sfant.Dar,cu toate astea am avea ceva de invatat de la ei,uita-te cum isi apara ei religia chiar cu pretul vietii.Asta ar trebui sa invatam si noi,sa ne aparam credinta chiar cu pretul vietii,sa-l urmam pe Hristos inseamna sa facem precum El,sa luptam pana la sacrificiul suprem.In incheiere,iti place sau nu,trebuie sa-ti mai amintesc un citat din Biblie:
"Pacea este mai presus decat dreptatea."
P.S.Cat despre revolutie,care a fost mai mult o lovitura de stat militara,se vede ca nu stii prea multe,dar vad ca pui comunismul la zid.Dar despre democratia asta fara Dumnezeu n-ai nimic de zis?Eu nu iau apararea comunismului,dar vad ca unii dintre cei ce acuza comunismul nu stiu ca in acel regim,ateu cum era,era mai multa credinta decat acum.Eu stiu ca avorturile,homosexualitatea ,prostitutia de exemplu erau interzise prin lege,acum unele din ele s-au legiferat sau sunt in curs de legiferare.
Sa fie pace.
|