Citat:
Īn prealabil postat de Theodor_de_Mopsuestia
Cred ca pana si Shi Huang-ti sau Dae Joyoung ar fi cazut pe spate citind asta. Sunteti atat de des si de apasator-proclamist, as zice, in tabara fara nume a hard-linerilor fara cauza si mai ales fara efect, de pe forum, si acum, hodoroc-tronc! adevarul apare ca uleiul: motivatia trufiei, pardon, sigurantei de sine in cele duhovnicesti (?!?!) este...nivelul de trai de unde sunteti. !!!!!!!!
Tare. Si macar daca ar fi monarhiile false, adica constitutionale, ale spalacitilor si un reazem spiritual, pe sistem crestin sau nu. Aiurea. Dar, dvs. sunteti acolo, o duceti bine, nu va puteti vorbi de rau tara de adoptie, asa ca ii luati, urla sau nu constiinta/simtul adevarului in forul interior, drept model, ba chiar ii dati mai departe. Pai nu zic eu bine ca specia umana e cazuta si pentru ca e in halul asta de subiectiv-oportunista?! Burghezia si farfuria plina: E farfuria plina? Sistemul e bun. A, altii au si necesitati spirituale sau nu o duc asa bine material? Cum adica? Eu o duc bine, ce conteaza altii?
Credeti in Preanesfantul Oportunism, care numai de la Preanesfanta Preaindestulare intru cele ale firii purcede? Se pare ca...da.
Si cu asta, ne intoarcem on-topic: NU ASA tb sa fie conducatorul quasi-perfect. NU "ubi bene, ubi patria".
|
Poate nu ai inteles ce am scris: in privinta credintei scandinavii au de invatat de la noi. Noi de la ei sa invatam altele, bune.
In rest, atacul la persoana, in lipsa de alte argumente, nu ma atinge, dar spune ceva despre autorul lui.