Citat:
Īn prealabil postat de UNNOOM
Cum suna ideea:
"O sa-mi fac un afis cu "sunt virgin" si o sa mi-l lipesc in frunte! Astept reciprocitate din partea ta nu de alta dar vreau sa fii fi virgina numai pentru mine in noaptea nuntii! "
Nu-i asa ca este ridicol sa-ti trambitezi intimitatile?
Un ortodox fascist neolegionar, hranit cu teorii ale conspiratiei, care are ceva cu evreii, mi-a pus aceeasi intrebare pe forum. Am refuzat sa-i raspund fiindca am inteles ca, in viziunea lui, sa fii ortodox inseamna sa urasti evreii mai ales daca sunt foarte bogati au multa influenta in lume.
Acelas mod de a intreba ai si tu. Ca sa fii ortodox trebuie sa te trezesti in fiecare dimineata si sa strigi in gura mare "sunt virgin!"?
De ce oare suntem mai interesati de ograda vecinului si mai putin de ograda noastra?
|
Subscriu 100%. Si da, e o recrudescenta ingrijoratoare a acelui fenomen deopotriva ridicol si sanguinar numit antisemitism. Quod attinet virginitatea..pai..e elementar ca nu se trambiteaza intimitatile in public. Iar obsesiile unora privind virginitatea fie proprie, fie mai ales a altora, sunt deasemenea ridicole. Ca si a ataca pe altii pentru ca au o parere proprie. Se pare ca unora le place sa se faca de ras. Nu'i bai, cata vreme nu jignesc pe altii.