View Single Post
Vechi 11.11.2012, 10:56:11
Andra_07 Andra_07 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.09.2012
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de bizantina Vezi mesajul
Exact,
mi se pare de neinteles atitudinea acestei Andra_07.

consider, ca orice crestin ortodox practicant o fost macar o data in viata lui la o manastire, pentru a discuta duhovniceste cu maicutele sau cu calugarii de acolo (ori toti acestia au ca vot fecioria pana la moarte!); cum poti sa vii sa spui, cu atata nonsalanta, ca nu cunosti pe nimeni care sa fie corespunzator normelor ortodoxe? mi se pare scandalos! chiar asa? nu exista deloc in Ortodoxie crestini care sa traiasca in castitate? (unii pana la casatorie, altii toata viata devenind monahi). Dar sunt atatea manastiri, ca sa nu mai vorbesc de cei care nu se calugaresc, dorind casatoria, totusi nu pacatuiesc comitand curvie!
Daca mediul in care traim este unul lumesc, totusi, putem vizita manastiri, nu?
Cum sa vii sa spui ca nu poti cunoaste astfel de persoane? Mi se pare o palma data cu rautate religiei noastre, sincer acum, no!
Intamplator, sa stii ca merg des la manastire. In urma cu cativa ani am cunoscut doua maici, destul de tinere, cu care am o relatie de prietenie. Una dintre ele, are si o functie destul de inalta in cadrul manastirii. Ghici ce? Nu am vorbit niciodata cu ele despre virginitate sau viata sexuala. Nici eu nu mi-am permis sa intreb, nici ele n-au deschis asemenea subiect. Sper ca acum ati inteles ca ceea ce am vrut sa exprim este ca oamenii normali nu vorbesc cu toata lumea/oricand/oriunde despre virginitatea lor.
Reply With Quote