Cugetări despre căsnicie
„Am citit recent că dragostea este o chestie ce ține de chimie...
Probabil de aceea nevastă-mea mă tratează ca pe un deșeu toxic” (David Bissonette)
„Căsătorește-te orice ar fi. Dacă vei avea o soție bună, vei fi fericit; dacă vei avea una rea, vei deveni filosof” (Socrate)
„Femeile ne inspiră la lucruri mărețe și apoi ne împiedică să le realizăm” (Alexandre Dumas)
„Eu i-am spus câteva cuvinte soției mele, și ea mea răspuns câteva... paragrafe”
„Unii m-au întrebat despre secretul lungului meu mariaj. Iată-l: Ne facem timp să mergem la restaurant de două ori pe săptămână. Lumânări, cină, muzică în surdină și dans. Ea merge marți, eu vineri” (Henry Youngman)
„Terorismul nu mă îngrijorează. Sunt căsătorit de doi ani” (Sam Kinison)
„Două secrete pentru un mariaj fericit: De câte ori greșești, recunoaște; de câte ori ai dreptate, taci” (Nash)
„Cea mai bună modalitate de a-ți aminti ziua de naștere a soției este s-o uiți o dată”
„Am avut ghinion cu ambele soții: prima m-a părăsit; a doua nu.” (Patrick Murray)
„Știți ce făceam înainte să mă căsătoresc? Orice vroiam” (Henry Youngman)
„Eu și soția mea am fost fericiți treizeci de ani. Apoi ne-am întâlnit” (Rodney Dagenfield)
„O soție bună își iartă întotdeauna soțul... atunci când ea greșește” (Milton Berle)
|