Citat:
În prealabil postat de Andra_07
"da' nici nu ma mira!
ca nu ai auzit matale, nu inseamna ca nu sunt, de fapt, asa se comporta toti tinerii ortodocsi practicanti ! (asta e mentalitatea crestin ortodoxa).
dar acum mai conteaza si in ce medii ne ducem viata ! sunt medii lumesti unde nu poti auzi de un astfel de baiat, e clar !"
In aceasta postare a domnului Cornel Urs, mi se pare destul de evident faptul ca dansul presupune ca eu traiesc intr-un mediu format de desfranati, golani, scursura societatii unde nu pot gasi un baiat crestin. Nu e tot o presupunere?
Sa fim seriosi, de unde stie domnul Urs in ce mediu traiesc eu?
E un forum, oameni buni, toata lumea aici isi da cu parerea cum crede mai bine. Nu avem certitudinea asupra niciunui lucru.
|
Este o neintelegere la mijloc.
Daca ati declarat ca nu ati intalnit inca un barbat crestin,acest lucru l-a facut pe dl. Urs sa va orienteze spre alt mediu,simplu.
Desfranarea este infiltrata in toate mediile,ba chiar este apanajul oamenilor fini,din societatile inalte...asa ca no offence vizavi de mediul in care traiti dvs.
In sfarsit, sexualitatea este o problema complexa si nu ar trebui afisata pe toate gardurile ,la orice ora,in subiecte cat mai felurite...