Citat:
În prealabil postat de Cornel Urs
Ar trebui ca aceasta atitudine de sfidare si de batjocorire a valorilor ortodoxe, pe care o afiseaza userul "Andra_07" sa fie cumva stopata.
Acesta este un spatiu crestin ortodox in care se afirma valorile religiei noastre stramosesti. A presupune in mod tendentios ca nu exista niciun ortodox care sa practice valorile morale ortodoxe cum ar fi abstinenta sexuala inainte de casatorie, nu denota altceva decat dispret cu privire la Biserica Ortodoxa.
As dori ca tinerii ortodocsi care citesc acest forum sa stie ca fecioria pana la casatorie nu este optionala sau nu este apanajul celor foarte spirituali, ci este o cerinta expresa pentru toti ! cine nu indeplineste aceasta porunca a lui Dumnezeu, comite un pacat capital.
De asemenea, a acredita ideea conform careia nu exista barbati credinciosi in Ortodoxie, care sa tina poruncile sfinte, sau numarul acestora este extrem de mic ("rara avis") incat nu se prea mai intalnesc, constituie hula si blamare a Ortodoxiei.
Sa nu mai vina tot felul de sectanti si rau-voitori care sa afirme ca Ortodoxia nu are preoti morali, ca nu are duhovnici buni si ca nu exista credinciosi practicanti, ilustrand o imagine de religie moarta pentru biserica noastra !
|
N-am zis nimic din ceea ce spuneti dumneavoastra aici. Am zis doar, ca personal, n-am auzit vreun barbat sa se laude in fata mea cu virginitatea lui. Si am spus ca e posibil sa existe destui, faptul ca eu nu-i cunosc, nu inseamna ca nu exista. In fine...stiti care e treaba, eu revin la ideea principala. Toti aici pe internet suntem cei mai buni, cei mai crestini, cei mai virgini, cei mai evlaviosi, cei mai dusi la Biserica. Dar sincer, oameni buni, NU NE CUNOASTEM RECIPROC. De ce puneti atata baza in spusele cuiva pe internet? Vorba domnului Zaharia, ce atata politie crestina? Domnule Cornel Urs, mult mai bine decat sa va faceti griji pentru raul pe care il aduc eu crestinatatii sau sa va preocupati de pacatale/spusele mele, ar fi ca sambata dupa amiaza sa iesiti cu sotia la o plimbare, un restaurant, la o piesa de teatru. Dupa ritmul postarilor dumneavoastra, imi dau seama ca nu va luati prea mult in seama viata de familie, nu cred ca aveti un serviciu care sa va solicite foarte mult intelectual si de asemenea, nu cred ca frecventati Biserica, asa cum ne faceti sa credem.
Orice postare care necesita "politie crestina" este rapid reperata de dumneavoastra si aspru "sanctionata" in cel mai scurt timp. Acest lucru denota ca aveti acest forum deschis in browser permanent si ca dati refresh periodic la pagina pentru a vedea update-urile. Va place sa fiti caracterizat asa fara sa va cunosc? Va simtiti bine sa vedeti ca trag niste concluzii care pot fi profund neadevarate? Exact asta faceti dumneavoastra mereu.
Domnule Cornel Urs, finalizez aceasta postare cu urmatoarele recomandari:
1) Pasiunea dumneavoastra pentru "Politia crestina" si pentru postari pe internet, in general, poate fi fructificata mult mai bine. Ghiceti ce? Cu maxim 2000 de euro, puteti plati o firma de web design sa va realizeze un forum cel putin la fel de bine pus la punct ca si aceasta. Ganditi-va ce avantaje ati avea: In loc de inregistrare simpla pe site, puteti da un test de admitere cu intrebari din cartile cititi de dumneavoastra. Veti putea posta non stop, tot ceea ce doriti. Si cel mai important: VETI PUTEA DA AFARA PE ORICINE, ORICAND! Eu zic ca merita investitia, orientati-va bine.
2) Nu veti reusi sa schimbati lumea de pe acest forum. Va recomand sa practicati mai des interactiunea fata in fata cu oamenii, decat practicati interactiunea virtuala.