View Single Post
Vechi 09.11.2012, 19:41:51
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Ma gandesc ca ati inteles gresit pe undeva...
Fetele respective au facut niste afirmatii care privesc experientele lor particulare-ori de aici,scuzati-ma dar discutia nu se poate redirectiona spre majoritatea barbatilor.
Eu asa am inteles...ori cateva fete care au ceva experiente neplacute cu cativa barbati,oare inseamna acelasi lucru ca au avut relatii nefericite cu toti barbatii?

Ideea este ca se inregistreaza o scadere a valorilor pozitive in societate si este normal ca acest lucru sa interfereze si relatiile de familie,sau oricare alte relatii intre barbati si femei.

Bineinteles ca si reciproca este valabila.
Am intalnit si barbati care au avut relatii dezastruoase cu femei nepotrivite,cu laturi negative pe care nu le banuiau la o femeie,o creatura atat de delicata :)
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote