View Single Post
Vechi 09.11.2012, 13:20:43
myself00 myself00 is offline
Banned

Data înregistrării: 10.03.2012
Locație: Câmpulung muscel
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru myself00
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antiecumenism Vezi mesajul
eu mi-am schimbat parerea despre Puric cand am vazut ce declara pt revista yoga magazin,cred ca e o revista care apartine sectei satanice MISA,de altfel Puric a "colaborat" cu trupa de teatru a celor de la MISA:

Analiza interviului dat de Dan Puric revistei Yoga Magazin

http://carteromaneasca.wordpress.com...-yoga-magazin/

zice Puric :"
intotdeauna m-am inteles admirabil cu budisti, cu brahmani, cu mozaici, cu tot ce vrei." "
un crestin autentic respecta religia celorlalti si, culmea, fuzioneaza cu ceilalti pe niste canale formidabile. In sensul acesta dialoghez si cu alte credinte. Si eu ma regasesc. Cu tibetanul, cu cel care practica meditatia zen…"
Adica pana la venirea lui Iisus Cristos au fost minti luminate[adica paganii,guru...], au fost spirite inalte, nu poti sa le negi."Apropo de Osho, el zice ceva extraordinar, importanta nu este superioritatea sau inferioritatea barbatului, ci unicitatea lor. Este un lucru pe care el, ca indian, l-a sesizat. De-asta mi se pare, in calitatea mea de crestin, ca este firesc sa recuperezi orice gandire benefica in suportul umanitatii. Acesta este crestinul ortodox adevarat."

-
Intr-un interviu Osho zice ca Dumnezeu este mort - pe acest Osho il apreciaza Dan Puric,pe acest Osho care practica tantra cu zeci de femei...Bhagwan Shree Rajneesh, Bhagwan însemnând în indiană “stăpânul vaginului”.-

-Au mîntuire necreștinii și ereticii? Răspunsul Sf. Ignatie Briancianinov către o umanistă “tolerantă”

http://carteromaneasca.wordpress.com...sta-toleranta/

"Biserica a recunoscut intotdeauna ca exista un singur mijloc de mantuire: Rascumparatorul! Ea a recunoscut ca cele mai mari virtuti ale firii cazute pogoara in iad. Daca dreptii adevaratei Biserici si facatorii de minuni care credeau in Rascumparatorul ce urma sa vina pogorau in iad, cum va inchipuiti ca paganii si mahomedanii care nu au cunoscut si nu au crezut in Rascumparator vor capata mantuirea numai pentru ca ei vi se par dumneavoastra draguti si buni, cand mantuirea nu se obtine decat printr-un singur, va repet, un singur mijloc si acesta este credinta in Rascumparator!" [IISUS HRISTOS]

Aveți tot respectul meu.
Reply With Quote