View Single Post
Vechi 08.11.2012, 00:45:25
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de zaharia_2009 Vezi mesajul
Daca nu iti este frica decit de Dumnezeu , cu toata sinceritatea si lipsa de modestie iti marturisesc ca esti mult mai inaintata sau mai puternica decit imi inchipuiam eu . Si asta este f. bine bine si mai ales de neneglijat !
Nu, frate draga, nu sunt nici puternica si nici inantata, cum iti inchipui; si daca iti inchipui asa un lucru. Imi pare rau daca am lasat cumva aceasta impresie. Dar am ocrotitori buni, pe care cand pot ii vizitez in locurile in care ne-au lasat cate o particica si care imi sar in ajutor de cate ori am nevoie: sfintii de pretutindeni. Fara ei si fara ajutorul Maicii Domnului in special, as fi pierduta, crede-ma.
Am primit atata ajutor, cand am fost la ananghie, incat pot spune, ca cu ajutorul lor, chiar nu imi e frica de nimeni si de nimic, in afara de Dumnezeu. Ma folosesc de rugaciune ca sa trec Greul si l-am trecut cu bine pana acum si sper si pe mai departe la fel, dar numai cu ajutor si nu cu forta mea, caci nu am. Si multumesc pe aceasta cale celor, care, necunoscandu-ma si netinand cont de pericolul expunerii, s-au rugat pentru mine cu dragoste, vindecadu-mi multe rani. Cum as putea, sa refuz la randul meu ajutorul?!?
Iata unul din psalmii cu care imi fac curaj:

1. Doamne, cât s-au înmulțit cei ce mă necăjesc! Mulți se scoală asupra mea;
2. Mulți zic sufletului meu: "Nu este mântuire lui, întru Dumnezeul lui! "
3. Iar Tu, Doamne, sprijinitorul meu ești, slava mea și Cel ce înalți capul meu.
4. Cu glasul meu către Domnul am strigat și m-a auzit din muntele cel sfânt al Lui.
5. Eu m-am culcat și am adormit; sculatu-m-am, că Domnul mă va sprijini.
6. Nu mă voi teme de mii de popoare, care împrejur mă împresoară.
7. Scoală, Doamne, mântuiește-mă, Dumnezeul meu, că Tu ai bătut pe toți cei ce mă vrăjmășesc în deșert; dinții păcătoșilor ai zdrobit.
8. A Domnului este mântuirea și peste poporul Tău, binecuvântarea Ta.
Reply With Quote