Citat:
În prealabil postat de vsovivivi
Adică tot eu te-am atacat la persoană și tot eu n-am avut argumente și tot eu dezimformez și tot eu mă folosesc de avioane care zboară 5 minute și se prăjesc?
|
Aricolul postat de tine ca argument asta spune: Inginerii au proiectat avionul X-51A sa zboare timp de cinci minute, ei folosind placute de protectie care rezista la o caldura extrema, similare celor utilizate la navetele spatiale NASA. Avionul X-51A nu este recuperabil...
ps: hai sa vorbim pe lucruri reale...
Citat:
Dargul meu prieten care 'vezi' că eu dezinformez ca să te discreditez, te rog să recitești cum m-ai atacat și cum m-ai discreditat în timp ce eu te-am tot mângâiat deși-mi trăgeai palme neîncetat luînd exemplul sfântului Nicolae că cică sfântul Nicolae l-a pleznit peste față pe Arie ca să-l pună la punct.
|
Limbaj de grădiniță. În final poate reușești să faci diferența între a ataca o persoană și în a-ți susține o idee. Eu te-am întrebat cine îți dă dreptul de a-i face proști pe toți cei care nu cred în teoriile tale? O fi asta vreun atac la pesoană? În rest nu am făcut decât să-mi susțin niște idei fără să apelez la jigniri sau la comentarii (cum ar fi cele legate de avatar). Că tu orice contraargument îl vezi ca pe un atac, este deja problema ta.
Citat:
Iar avionul respectiv este doar un exemplu al vitezei de 10 Mach pe care tu l-ai contrazis arătându-te știutor, și nu m-am folosit de ele pentru argumentări ci era una din multiplele demonstrații că pământul nu e sferic referindu-mă la viteze supersonice, și nu știu ce tot vorbești că n-am ținut cont... păi voi țineți cont de argumente și de celelalte lucuri care infirmă sfericitatea pământului și a modelului solar și planetar? NU!
|
Avionul ala este în experimente. Când o să avem avioane zburând cu viteza aia dicutăm. Cât de real o fi respectivul experiment Dumnezeu știe mai bine, dacă o fi ca și zburatul pe lună...ce să mai zic...eu nu cred în toate bazaconiile de la NASA și armata americană. A nu se înțelege că nu sunt lucruri reale susținute de ei.
Citat:
Tu vii cu tot felul de factori neglijați în opinia ta și invoci greșitele calcule și deducții și concluzii sperând că e imposibil să pricepi corect însă nu spui cum influențează în demonstrații factorii invocați de tine ci îi bagi la înaintare doar așa ca pe niște idoli care nu ne lasă să cunoaștem realitatea și care ne obligă să stăm în minciună și răutate dându-le dreptate 'științificilor' absurzi ai gLumii.
|
Eu doar am amintit niște factori, care de altfel sunt evidenți. Poți să negi influența unor factori ca: aer, vânt, temperatură, forță de frecare, gravitație, viteza de rotație a Pământului etc? Și tu ca om al științei îi neglijezi...trasezi niște linii, bagi două formule de calcul și ai tras concluzia. Spune-mi totuși de ce te folosești de cei de la NASA ca argument al vitezei avionului hipersonic, dar în rest spui că sunt niște mincinoși?
Citat:
Păi fii sigur că am ținut seama de absolut tot! Mai ales de Dumnezeu în toate argumentările mele. Deci nu mai fii zăbavnic cu inima și crede liniștit în toți proorocii și sfinții mărturisiți de Dumnezeu, în tot ce au scris și mărturisit ei.
|
Sincer îți spun cu mâna pe inimă că nu le cunosc. Asta nu înseamnă că nu ar putea exista. Ta rog fămi-le și mie cunoscute.