View Single Post
Vechi 07.11.2012, 15:36:19
vsovivivi vsovivivi is offline
Banned

Data înregistrării: 27.08.2012
Locație: Insectharul creștin ortodox israelit
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
Vezi că deformezi adevărul am spus "doar cele militare pot ajunge la 2.5-2.7Mach". Și da afirm că vinzi iluzii atâtat timp cât avionul ala la 9.5 Mach mai mult de 5 minute nu a putut zbura și s-a prăjit.

Unde dai și unde crapă. Nu înțeleg și nu am putut înțelege de ce când cineva nu mai poate aduce argumnete obiective, concrete legate de subiect, apelează la atacul la persoană?
Adică tot eu te-am atacat la persoană și tot eu n-am avut argumente și tot eu dezimformez și tot eu mă folosesc de avioane care zboară 5 minute și se prăjesc?

Dargul meu prieten care 'vezi' că eu dezinformez ca să te discreditez, te rog să recitești cum m-ai atacat și cum m-ai discreditat în timp ce eu te-am tot mângâiat deși-mi trăgeai palme neîncetat luînd exemplul sfântului Nicolae că cică sfântul Nicolae l-a pleznit peste față pe Arie ca să-l pună la punct.

Nu dragilor ci sfântul Nicolae ca un preot smerit, i-a tras o palmă ca să arate tuturor cât de neiertător este Arie și departe de duhul smereniei și iertării și pentru ca să facă pușcărie și să sufere chiar martiraj pentru Hristos.

Când văd ce fel de credință aveți îmi vine să mă iau cu mâinile de cap și încă o și argumentați și o îndreptățiți cu sfinții... vai nouă tuturor dacă așa pricepeți voi faptele sfinților.

Iar avionul respectiv este doar un exemplu al vitezei de 10 Mach pe care tu l-ai contrazis arătându-te știutor, și nu m-am folosit de ele pentru argumentări ci era una din multiplele demonstrații că pământul nu e sferic referindu-mă la viteze supersonice, și nu știu ce tot vorbești că n-am ținut cont... păi voi țineți cont de argumente și de celelalte lucuri care infirmă sfericitatea pământului și a modelului solar și planetar? NU!

Tu vii cu tot felul de factori neglijați în opinia ta și invoci greșitele calcule și deducții și concluzii sperând că e imposibil să pricepi corect însă nu spui cum influențează în demonstrații factorii invocați de tine ci îi bagi la înaintare doar așa ca pe niște idoli care nu ne lasă să cunoaștem realitatea și care ne obligă să stăm în minciună și răutate dându-le dreptate 'științificilor' absurzi ai gLumii.

Păi fii sigur că am ținut seama de absolut tot! Mai ales de Dumnezeu în toate argumentările mele. Deci nu mai fii zăbavnic cu inima și crede liniștit în toți proorocii și sfinții mărturisiți de Dumnezeu, în tot ce au scris și mărturisit ei.

Last edited by vsovivivi; 07.11.2012 at 15:52:15.