View Single Post
Vechi 05.11.2012, 02:30:27
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2006
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de eliza-georgiana Vezi mesajul
Sigur ca prioritatea fiecaruia e lupta cu propriile pacate/ patimi! Doar pacatul meu inaintea mea este pururea, cum zice psalmitul!
Exact! Deci la astea sa fim atenti, caci povestea cu cipurile inca nu reprezinta un pericol major. Pacatele insa, da!

Citat:
a ajuns si telefonu sa fie mai "smart" decat omu!!!
Oarecum da. Depinde din ce puncte de vedere. Asa si un calculator de buzunar e mai "smart" ca un om in ceea ce priveste calculele matematice. Smartphone-ul este extrem de util pentru cine stie sa-l foloseasca.

Citat:
nu mai zic ca am vrut sa intru pe un blog si imi cere ca pot intra sa dovedesc ca nu sunt "robot"!!!? adica s-au spart conturile Nasa si un prapadit de blog vrea sa vada daca-s robot!!
E vorba de spam aici... Si tu ai vrea un astfel de sistem daca ai detine un site, un blog etc. Ba chiar ar trebui sa multumesti acestui tip de sistem si in ceea ce priveste contul tau de Yahoo! Mail, facebook etc.

Citat:
Prioritatea e viata in Hristos! cu orice pret! trebuie multa rugaciune ca sa ne dea Dumnezeu putere sa ne razboim cu vrajmasul ce ne vrea departe de Imparatia promisa de la intemeierea lumii!!
Dar e din ce in ce mai greu din pacate. Bine, nici noi nu avem ravna necesara poate... caci Dumnezeu ne-ar ajuta indiferent de circumstante.

Citat:
sunt placut surprinsa sa vad ca la cei 22 de ani ai tai ai asa o ravna pentru Adevar!!
Si inca am cont din 2006, sunt unul dintre cei mai "batrani" de pe forum Tu/dumneavoastra cati ani ai/aveti? Parerea mea e ca in credinta nu cred ca varsta trebuie sa reprezinte o bariera sau anumite standarde. In orice situatii se poate discuta despre varsta insa nu cred ca si in ceea ce priveste credinta...