Citat:
În prealabil postat de icamilin
Am primit un telefon dragi forumisti, am fost rugata sa pomenesc pe un tanar accidentat zilele trecute, pe nume ADRIAN-VASILE. A mers cu motocicleta si ghidonul i-a spart cosul pieptului, patru coaste au strapuns plamanii iar sirea spinarii este ciuruita in trei locuri. Dimineata intra in operatie.
Fie ca bunul Dumnezeu, Maica Domnului si toti sfintii dragi sa aibe mila de sufletul lui si sa-i lumineze pe doctori sa reuseasca grelele operatii ce trebuiesc facute. Pomeniti-l va rog si pe el in rugaciunile voastre!
Slava lui Dumnezeu pentru toate!
|
Buna seara!
Azi am primit un telefon si am aflat ca la Adrian, au sosit 4 preoti calugari de la Man.Bodrog ( de langa Arad ) si i-au facut Sf.Maslu.
Am aflat ca prin mila bunului Dumnezeu, Adrian a primit un carucior pentru a putea fi dus la plimbare. Totdoata a primit si un pat special, rabatabil ca de spital pentru a fi mai usor de ingrijit.
Din pacate nu mai poate merge pe picioarele lui.
Sora lui il duce cu masina pe la manastiri, cel mai des la man.Bodrog unde a simtit puterea rugaciunilor celor din obste.
Adrian multumeste tuturor celor care l-au pomenit in rugaciune, a trecut prin multa durere, suferinta... Are in continuare nevoie de rugaciune...
Maica Domnului sa-l intareasca sa rabde toata durerea si neputinta de-a mai merge pe propriile picioare.
Multa sananate tuturor si numai ganduri bune de la icamilin