Desi altfel mi-am imaginat evolutia acestui topic, pana la urma ma multumesc cu orice. Si ca sa continui in acelasi "decor", astazi am mers si am cumparat 70 de pomi (ideea era sa cumpar cel putin 120, dar cealalta parte am amanat-o pentru mai tarziu). Printre altele, am luat 30 de meri si 20 de peri, pe care de luni imi propun sa-i pun "in schema".
Fratilor, nu mi-o luati in tragic... Eu chiar sunt un "ciudat" daca stau bine sa ma gandesc, dar vreau sa am legumele mele, fructele mele, pasarile mele, cerealele mele, la dezvoltarea carora sa pun mult suflet. Nu merg extraordinar de bine... Am avut mari probleme fiindca nu prea tin cont de sfaturi. Pragmaticii ma sfatuiesc sa intervin cu substante chimice, iar eu staaaau si-mi storc creierii, ca sa fac cum e mai bine. Nu scot productii record, dar am acea satisfactie ca ceea ce mananc e sanatos, pur si simplu! Dar stiti ce e mai trist (iar asta nu o spun din statictici, ci din experienta). Ii pui omului pe masa rosii sanatoase si rosii hibrid (bineinteles, tot netratate). Dar el NU le alege pe cele sanatoase, ci pe cele hibrid, fiindca au aspect comercial si tin mai mult in frigider... Si-atunci, tu, daca vrei sa vinzi, trebuie sa le oferi ceea ce cer... Ma intreb, oare pentru asta trebuie sa ai constiinta incarcata ca le oferi otrava?
Last edited by Mosh-Neagu; 03.11.2012 at 22:46:20.
|