Citat:
În prealabil postat de Petru37
A, deci asa se explica unele raspunsuri de pe aici......
Chiar m-au mirat unele replici, dar acum am explicatie.
Dreptate mare au Sfintii Parinti cand vorbesc impotriva sectarilor sau impotriva oricui rupt de Biserica Ortodoxa.
|
-pai drama mare este ca sunt multi "ortodocsi" de pe acest forum care gandesc aiurea ,deci nu sunt sectanti sau cel putin asa apar ca ortodocsi dar prin gandirea lor acesti "ortodocsi" se cam rup de Biserica Ortodoxa,de gandirea sfintilor si a marilor duhovnici, ei se bizuie pe gandirea lor propie chiar daca e gresita,pe orgoliul lor,pe mandria lor,pe personalitatea lor
-eu nu inteleg cum sunt unii pe acest forum de ani de zile,care chiar se lauda cu acest lucru,dar nu au fost in stare sa renunte la gandirea lor de 2 lei
-adica patimi avem cu totii si poate e greu sa ne lasam de ele,trebuie sa luptam cu ele ani de zile,poate toata viata, dar macar sa ne lasam de ideile gresite si sa citim din Biblie si din Sfinti si sa acceptam ideile bune,sa ne luminam,sa fim impotriva ereziilor
-sunt o gramada de sit-uri si bloguri ortodoxe,sunt sute de carti ortodoxe si mii de articole ortodoxe gratis pe net; eu nu inteleg cum de unii care sunt de ani de zile pe acest forum nu au citit si nu au renuntat la gandirea lor eretica ,grestita, cred ca au fost indiferenti,nepasatori,prea orgoliosi sau doamne fereste satanisti
-eu dupa ce am citit ani de zile carti si articole ortodoxe (si ca mine mai sunt destui) am inteles ca ne mantuim sigur prin ortodoxie (credinta cea dreapta)
-am inteles ca masoneria este o organizatie satanica care lupta impotriva ortodoxiei deci noi ortodocsii trebuie sa fim impotriva acestei organizatii satanice: masoneria
-am inteles ca ecumenismul este produsul masoneriei (cum zice Parintele Staniloae) si deci este de la dracu ,deci nu trebuie sa acceptam ecumenismul
-am inteles ca yoga,si toate practicile orientale ,new-age-iste sunt de la dracu si-l pun pe practicant in legatura cu demonii (yoga,tantra,reiki,zen,budhism,radiestezie,meditat ii orientale,mantre ,yantre,puteri cosmice,zeitati pagane,hipnoza- toate acestea si altele asemanatoare sunt de la dracu)
-comunismul este prezenta satanei pe pamant
-un crestin trebuie sa fie impotriva halloweenului,magiei,vrajitoriei,harry potter,si impotriva tuturor ratacirilor si ereziilor diavolesti