Subiect: NEDUMERIRE
View Single Post
Vechi 26.10.2007, 02:52:41
dillema dillema is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.12.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de filotheos
De ce femeile poarta pantaloni si nu le mai vezi cu batic pe cap nici cand vin la SF. Biserica?
Dar eu ma intreb de ce barbatii nu mai poarta fuste ca inainte in biserica?
Sunt de asemenea curioasa sa mi se dea versetul in Biblie care ar cere femeii sa poarte fusta. Iar parul acoperit...asa era traditia in vremea Sf Pavel ca femeia casatorita sa poarte capul acoperit.

Eu de ex prefer vara fusta si iarna pantaloni din motivele care le-a prezentat erzbet. Nu cred ca D-zeu o sa ma intrebe la Judecata de apoi de ce nu am purtat fusta in Biserica...si daca ar fi asa...da Doamne sa fie singurul pacat al meu. Fusta si baticul dupa cum explica si linkul asta http://www.geocities.com/jamesfrankmcgrath/DictPaul/barbatfemei.htm
sunt doar obiceiuri demult, dar au fost mentinute spre confortul barbatilor... iti inchipui cum se simte mandria barbatilor...capul femeii este barbatul, si femeia trebuie sa isi acopere capul...in contextul actual...nu prea e valabil daca avem in vedere multe schimbari pentrecute in aceste milenii care au trecut. Si dupa cum spuneam exemplul Mantuitorului este cel demn de urmat ca El e D-zeul meu.

Si de port fusta ori pantalon, capul acoperit sau nu...ala care are mintea bolnava si se gandeste doar la desfranare in Biserica....o va face oricum indiferent de cum sunt imbracata.

De ce nu va intrebati domniile voastre alte pacate...asta ar fi subiect pentru femei nu pentru domni dinstinsi ca domniile voastre...ca de ex: de ce nu va tineti mintea si ochii la rugaciune si nu in alta parte, de ce nu respectati femeia dupa cum tot Biblia zice, de ce sunt inca femei violate, batute, maltratate, abuzate, obligate sa faca avorturi daca tot sunteti asa de responsabili sa puneti problema capului acoperit si a fustei.
Si cum mantuirea este PERSONALA...ai grija de pacatele tale si nu cele ale alteia/altuia ca nimeni nu e in masura sa arunce cu piatra cum tot Mantuitorul a spus-o.
Reply With Quote