View Single Post
Vechi 02.11.2012, 15:53:29
Petru37
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
Bine ati venit pe forum ,
Se pare ca nu ati inceput cu dreptul ca sa spun asa...
Ce ma face sa cred asta?
In primul rand atitudinea superioara cu care ati intrat cat si lansarea presupunerilor legate de anumiti useri.
A spune despre userul AlinB ca nu este un adevarat crestin si altele nu va face nici pe dvs. un adevarat crestin.
Luati-o catinel, mai cititi si alte mesaje din urma,alte topicuri din trecut si faceti-va o parere concreta asupra userilor(mai ales ca fiind vb despre o comunicare virtuala nici nu stiti cu cine aveti de-a face in viata reala).
Important este sa nu va grabiti cu calificativele,cu renuntarea sau blocarea comunicarii etc...
Mult succes!
Chiar daca nu imi pare corect si frumos sa ma apostrofati asa, va cer Iertare daca v-am suparat.(mesaj inclusiv pentru AlinB)
Nu am avut intentia sa par nici superior nici altceva.(nici nu stiu de unde ideea...)
M-as fi bucurat doar sa vad macar aici ceva diferit decat vezi pe alte forumuri, de asta am si anuntat ca ma retrag din discutie, nu din superioritate ci ca sa evit polemica atat de usor de gasit pe celelate forumuri.
Consider ca atunci cand sunt diferente de opinie atat de evidente mai bine ma opresc din discutie decat sa continui.
Cand sunt convins foarte tare de ceva (cazul de fata cu impotrivirea la haloween se potriveste perfect) imi este greu sa fiu de acord cu parerile contra (venite din partea fratilor crestini) sau cu parerile care iau un pic in bascalie ce am incercat (de buna credinta) sa transmit.Dar stiu ca si asta e doar o slabiciune pe care incerc cu ajutorul lui Dumnezeu sa o vindec.
In naivitatea mea (de asta pot fi acuzat clar) am crezut ca toti gandim la fel, ca ne dorim aceleasi lucruri, avand in vedere ca toti suntem crestini ortodocsi.
Iar subiectul haloween pare sa fie foarte usor de transat pentru un crestin ortodox (ba chiar si de un laic, dar din cu totul alte puncte de vedere)
Nu m-am asteptat ca pe un forum ca acesta sa gasesc sustinatori ai halowenului si poate m-am aprins un pic.

Imi cer din nou iertare.
Reply With Quote