View Single Post
Vechi 01.11.2012, 09:06:27
Eugen7's Avatar
Eugen7 Eugen7 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
Ceea ce a afrimat fratele Zaharie, e foarte bine.
Daca tu zici... asa o fi.
"Cin' se supara ii taiem nasu' "

Citat:
Puțină atenție pe viitor nu ți-ar strica.
Consider ca este valabil pentru noi toti.

Citat:
Nu e prima dată când răstălmăcești unele idei prezentate corect. O spun din propia experiență...
Orice neintelegere, neconcordanta se poate clarifica relativ usor. Este posibil sa fi inteles "gresit" intenita afirmatiei din postari... intrucat dau atentie termenilor folositi.
Consider ca este valabil pentru toti acest lucru... si eu de multe ori am fost "rastalmacit", si am revenit cu informatii suplimentare pentru evitarea echivocului.

Sunt de parere ca atata timp cat discutam civilizat, respectand regului minime de polemica civilizata care sa asigure onestitatea, respectul... discutiile sunt benefice.

Consider ca nu trebuie sa ne deranjeze ca alti au alte pareri si le sustin adecvat. Trebuie sa ne deranjeze violenta (inclusiv verbala, calomii, injurii), atacurile la persoana, certurile cu conotatii persoanle.

Doamne ajuta.
Pr. Arsenie Boca: "In mintea stramba si lucrul drept se stramba"; "Sa-ti feresti capul de frig si de prostie!"; "Mustrarea invinge, dar nu convinge"; "Bobul lui de grau se preschimba in taciune, iar el se crede grau nedreptatit";

Last edited by Eugen7; 01.11.2012 at 09:15:06.
Reply With Quote