Citat:
În prealabil postat de cozia
Citat:
În prealabil postat de Va_iubesc
Eu cred ca mai sunt si alte aspecte care te tin in strainatate. Jertfa fata de copii e un pretext
|
Si Maica Domnului a trebuit sa plece in "strainatate" din motive obiective si poate nu avea chef sa se trambaleze cu magarul prin desert, dar a trebuit sa se jertfeasca pentru copilasul Iisus.
|
Maicuta Domnului in exemplul tau era langa Fiul ei. Adica chiar daca era greu, nu s-a dezlipit de EL. E o suferinta traita atat de Mariana cat si de copiii ei. Din ce carti si studii de psihologie am mai citit, efectele vor fi nocive mai ales pentru copilasi. Si mare va fi durerea cand o sa se simta ca o straina langa ei. Regretele vor fi vesnice. De aceea o intrebam pe Mariana care e contextul ei, de ce sta aici in realitate.
Am vazut barbati muncind in strainatate, dar mamele ramanand langa copilasi. Si am discutat cu ei si traiau o tragedie. Ce castigau dadeau pe telefon si cadouri pt copilasi. Erau disperati ca oameni, tristi si dornici de a face ceva pentru a fi cu familia. Majoritatea ori i-au adus pe toti aici ori s-au intors. Cel putin din ce cunosc eu. Am mai cunoscut alte cazuri cand parintii erau in strainatate si copiii erau cu bucnicii. Si mai dezastruos, parintii devenisera numai finantatori, iar adevaratii parinti erau bunicii. Va dati seama ca e dramatic pt copilasi?
Viata e scurta. Nu pierdeti bucuria de a fi cu cei dragi!
Elena