Citat:
Īn prealabil postat de Tomita
Eu nu vad la Dan Diaconescu decat o vrajeala de 2 bani.
Fapt: OTV s-a ocupat de scnadaluri (cum ai zis).
Fapt: Cu Otchimul a mintit. A zis ca are bani (garantie financiara trebuia sa aiba) si nu a avut. A facut un show mediatic.
Si vrei sa cred o platforma politica?
Ce vezi tu bun concret ca a facut pana acum? Nu politic...in general...ca daca omul in general este constiincios face si in politica ceva.
A mediatizat scandaluri. Iti plac asa de mult ca vrei toata ziua?
Scuza-ma daca prezentarea mea este cam acida. Dar cand am auzit ca Dan Diaconescu are sanse sa fie presedinte am ras toata ziua...cred ca le place romanilor asa personaj...le place scandalul .
|
Tomita, cred ca nu ai observat, ca OTV nu mai este televiziune de scandaluri. De cand a prins contur PP-DD, se ocupa de lucuri reale, in folosul oamenilor.
Este aberant sa se spuna ca Dan Diaconescu nu a avut banii necesari privatizarii Oltchim, atata timp cat a prezentat bonitate si garantie bancara, conform spuselor lui Vulpescu, in seara licitatiei la B1 TV. Indemnat sa spuna cati ani de inchisoare risca Diaconescu, in cazul in care nu are banii, Vulpescu a spus ca a avut documentele in mana si ii este imposibil sa gandesca in acesti termeni. In acelasi timp, Ponta afirma ca Diaconescu nu are banii. In ce baza oare, atata timp cat actele prezentate la licitatie ii dadeau dreptul de participare lui Diaconescu.
Nu cred ca privatizarea Oltchim este o joaca, la care Diaconescu sa se fi aventurat doar pentru "spectacol". Daca nu ar fi avut banii, atunci s-ar fi facut doar de ras si ar fi avut de pierdut, atāt el, cat si partidul care ii poarta numele. Oare nu este evident?!? Iar din punctul meu de vedere, ar fi fost o mare prostie sa participe la o privatizare fara sa aiba banii; de aceea nu cred ca s-a dus descoperit la licitatie, caci Diaconescu numai prost nu este, ca sa faca jocul adversarilor lui politici.
Iar acum ambele parti au de dat seama in fata judecatorilor.
Poate ar fi bine, ca romanii sa urmareasca ceea ce se petrece la OTV acum, ca sa isi schimbe ideile preconcepute. Ma intreb cum de il cred pe Ponta, care spune zilnic cate o minciuna, fara a clipi din ochi. Oare da mai bine sa fii de partea unui mincinos notoriu?!? Ma indoiesc! E ca si cand ne-am vrea raul cu buna stiinta.
Zic de aceea, sa ne uitam la faptele si intentiile oamenilor, nu sa ne lasam condusi de idei preconcepute.